Ser Du Mig

Ser Du Mig

SER DU MIG? - HVORNÅR ER FATTIGDOM EN DOM?

Netop nu er vi igang med at lave research til vores performanceprojekt Ser Du Mig? som har urpremiere den 21. august 2020 på Teater Grob.

Ser Du Mig? er en performance, der undersøger fattigdom. Hvilke menneskelige og sociale kontraster er forbundet til den?
CoreAct sætter i Ser Du Mig spørgsmålstegn ved fattigdommens påvirkning af vores syn på os selv og andre. På tabuer og følelsen af isolation og skam. Hvordan forholder vi os til fattigdom i et samfund, der konstant higer efter vækst? Og gør det os følelseskolde overfor dem, der ikke lever op til normen om velstand?  Kan fattigdommen måske også tilbyde noget andet? Måske er man ikke nødvendigvis en fiasko, bare fordi man er fattig? Kan et liv uden velstand åbne muligheder for at se verden med andre øjne, og invitere til nye former for fællesskaber?

Med Ser Du Mig skaber vi indsigt og træne vores sociale og empatiske kompas. Performancen er et samarbejde med Teater Grob og vi har valgt at inddrage det omliggende miljø på Nørrebro, der består af både fattige og velstående for på den måde at placere kunsten lige midt i virkeligheden og skabe et sanseligt univers.

Vi håber på at se jer.

Ser Du Mig? spiller:

Den 21. august – 13. september 2020 på Teater Grob, Nørrebro.


Instruktør: Anika K Barkan (DK – CoreAct)
Medvirkende: Helene Kvin (DK – CoreAct) m.fl.
Visuel kunstner: Anna Schuleit Haber (Tyskland/USA)
Komponist: Mika Forsling (SE/DK)
Dramatiker: Abelone Koppel (DK)
Co-producent: Teater Grob, ledet af Per Scheel-Krüger og Maja Ries.