SAMARBEJDSPARTNERE

 • “For us it really was one of the projects we have been most proud of from the last season.”

  - Marcela Strakova National Theatre - NEW STAGE Prague

 • Mit Rum er en stor oplevelse. Det går rigtig godt med udstillingen - både børn og voksne kigger interesseret og en hel del bruger tid derinde.

  Vibeke Teaterforeningen i Fredensborg Kommune

 • I år har vi igen et par forestillinger at gøre godt med bl.a. jeres fortrinlige "Det rullende Rum", som for mig personlig var en rigtig god oplevelse. Vi havde nok en fornemmelse af, at forestillingen vil gøre sig i miljøet, og jeg har også indtryk af, at vores fornemmelse var rigtig. Beboere og brugere af Strandhøj var meget optaget det, der foregik og har haft en fælles oplevelse, som de bagefter kunne snakke om.

  Erling, Lions Club Helsingør

 • ”Undgåelsens bevægelighed” blev et tipping point mellem det gamle og det nye og mellem by og vand. Et kunstværk som udfoldede sig efter de bedste forudsætninger. Det lader sig ikke begrænse til en enkelt kunstform. Som sådan griber værket også ud efter omgivelserne i flere dimensioner. Værket har en uudgrundelighed og uendelighed i sit væsen, som altid beriger og udfordrer det sted og den time hvor det opføres.”

  - Jens Frimann Hansen Teaterleder Helsingør Teater

 • ”Det står klart, at det vigtigste for de ældres oplevelse i Det Rullende Rum var nærværet, dialogen og den tryghed, der med det samme indfandt sig i det rullende rum gennem skuespillernes tilstedeværelse – også selvom dagens gæster bl.a. var klædt ud som rensdyr”

  Medarbejder fra plejecenter