UNDGÅELSENS BEVÆGELIGHED

UNDGÅELSENS BEVÆGELIGHED

Undgåelsens Bevægelighed er en poetisk performanceinstallation i byrummet om de hverdagens valg, vi vælger ikke at vælge. Samtidigt er det en farverig glashus-skulptur, som lyser op i det offentlige rum.

Undgåelsens Bevægelighed spillede på DUMBO ARTS FESTIVAL i New York den 26. - 28. september 2014. Glasskulpturhuset af Tom Fruin blive stående i Fulton Ferry Park frem til Maj 2015.

Undgåelsens Bevægelighed er blevet valgt som et af de 10 bedste værker i 2014 af kunst-sitet My Modern Met.

Undgåelsens Bevægelighed kan opleves på flere planer; som en nærværende lyrisk intim performance og/eller et skulpturelt indgreb i byrummet 24 timer i døgnet.

Se video

Undgåelsens Bevægelighed er en poetisk fortolkning af, hvordan hvert enkelt menneskes valg eller fravalg har en direkte indvirkning på vores fælles fremtid. Glashuset er beboet af to personer, der på underfundig vis udstiller det moderne menneskes hverdags-dilemmaer og livsstils-paradokser. De har mistet evnen til at vælge og springer uden om i en lang kæde af overspringhandlinger.

Den farverige glashus-skulptur er skabt af den internationalt anerkendte skulptør Tom Fruin fra New York, der er kendt for at indsamle materialer på gaden såsom narkomanernes ”drugbags” og omdanne dem til quiltede tæpper.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “UNDGÅELSENS BEVÆGELIGHED”

Need Help? Contact Us Leave Feedback

Idé og koncept: CoreAct
Performere: Anika Barkan og Helene Kvint
Glashus-skulptur design: Tom Fruin
Lysdesign: Nuno Neto
Lyddesign: Astrid Lomholt
Tekst: Vagn Steen
Video: Johanne Ihle Haarder
Foto: Andreas Bergmann Steen og Karoline Lieberkind

 

 

Forestillingen er støttet af

BG-Fonden, Statens Værksteder for Kunst, Nová Scéna, Den Danske Ambassade i Tjekkiet, Københavns Scenekunstudvalg